Broen

ScreenShots

26/05/2024 21:03 Skrevet av Kranglefanten2

Ohoy!

ChatTeam har jobbet hard på en ny side hvor man kan laste opp screenshots igjen !h

Hvordan virker dette ?

Velg det landet du sender screenshot til øverst. fyll inn til nick og den chatter du rappoterer, tillel, emne, velg fil som er din screenshot. Når du har gjort alt dette er det bare trykke på upload!

Du kan laste opp screenshots, om noen bryter regler eller lager dårlig steming i et rom, eller plager deg eller flere. Vi vil alltid anbefale å bruke /ignore chatter også. men du kan også laste opp screens, hvis det er veldig galt og det ikke er en styrmann i nærheten.

Bare å Følge linken nedenfor

https://chatinfo.navinet.dk

Venlig hilsen
ChatTeam


God Påske!

24/03/2024 23:26 Skrevet av Kranglefanten2

Denne påsken kan man finne et påskeegg fra 25.3 til 30.3 

bare å logge inn vær dag når man har vært pålogget en stund så vil du kunne finne et egg.

kanskje dette egget innholder en liten gave når man har funnet flere av dem ?

God påskejakt!

Mvh

Kranglefanten2


Botbot's har vært opptatt!

08/05/2023 15:25 Skrevet av l.o

Velkommen til den største oppdateringen av botene på 15 år!


Godt nytt år !!

01/01/2023 00:33 Skrevet av Kranglefanten2

Vi ønsker alle sammen en riktig Godt nytt år !

/ChatTeam og Sjefstyrmann


Halloween 2022

26/10/2022 11:48 Skrevet av l.o

Skrekk og gru!

 

I år må man lete etter frankenstein sin kropp ben og armer, for å fullføre åretes chatquest. Man finner en ny del hver dag, ved  å lete rundt på chatten.


Happy halloween!


Fotoalbum og Foto Chat problemer

08/07/2022 21:00 Skrevet av Kranglefanten2

Vi har endelig fått fikset problemene med Fotoalbum og Fotochat bildene som det har vært problemer med over lengere tid

så 404 error og andre feilmeldinger skal være borte nå.


Mindre endringer på skipsposten

25/05/2022 18:48 Skrevet av moon_dog

Hei, folkens

Skipsposten har fått et lite skjønnhetsløft. Innboks, utboks og skriv skipspost er nå plassert på hver sine fliker.

Vennlig hilsen
ChatTeam


Hva er en styrmann?

En styrmann er en slags administrator på chatten som har som oppgave å hjelpe de nye chatterne, og holde et lite øye med at folk oppfører seg ordentlig her inne.

Den ideelle styrmann kjenner til hver eneste lille funksjon på chatten, og han/hun er ekstremt tålmodig både når det dreier seg om å hjelpe nye chattere, og hvis det skulle oppstå problemer på chatten.

Det er kun rutinerte chattere som kan bli styrmenn, og hvis du har lyst til å hjelpe andre chattere, er dette kanskje noe for deg.

Hvordan bli en styrmann?

Ønsker du å bli en styrmann på chatten?

Før du besvarer dette spørsmålet, er det noen ting du må tenke på.

Å være en styrmann er ikke en enkel rolle å ha. Den er krevende, krever mye arbeid og dedikasjon og krever at du er en del online på chatten.

  1. Som en styrmann er du chattens ambassadør. Dette betyr at chattere følger med på alt du sier og gjør. Oppfører du deg dårlig, vil det gå utover samtlige styrmenn. Ved å være hjelpsom til alle tider, uavhengig om du er på eller av vakt, viser dette hvilket flott team vi er.
  2. Styrmenn er de første chatterne de nye på chatten møter og deres viktigste oppgave er å forsikre at de nye chatterne har en god opplevelse på chatten den første gangen de er om bord.
  3. Noen chattere vil anse det som deres jobb å prøve å irritere deg. Hvis de lykkes, vinner de. Hvis de ikke lykkes, vinner alle :) Derfor er det viktig å være hjelpsom og tålmodig når nye stiller spørsmål. Som styrmann bør din oppførsel være upåklagelig på chatten til ethvert tidspunkt.

Hvis du er den typen person hvor følelsene lett tar overhånd, er sannsynligvis det å være styrmann ikke noe for deg. Du må alltid være objektiv, ALDRI ta sider i en sak, selv om når dine venner er involverte, og alltid spille djevelens advokat. Aldri tro, men vite.
Du må være i stand til å kunne holde ting konfidensielt siden både chattere og andre styrmenn kan komme til deg med problemer. Du vil dessuten være den første til å få vite om nye ting – og du må være i stand til å holde disse kortene tett til brystet ditt! Å ha tålmodigheten til en helgen er dessuten også viktig. Noen chattere tar det en stund å hjelpe og du må påse at din personlighet kan tåle slike og andre stressende situasjoner.

Du bør også spørre deg selv; er jeg en lagspiller? Dette er et veldig viktig spørsmål siden styrmannssystemet kun fungerer hvis man har lagånd. Alle ranger jobber sammen mot et felles mål.

Når alt dette er sagt, er det å være en styrmann veldig givende. Bare spør en av våre nåværende styrmenn og de vil si at det ikke er noe som slår følelsen av å kunne hjelpe en chatter eller løse et problem og motta en stor takk skal du ha.
Så... er du fortsatt interessert? Da trenger du også å oppfylle følgende kriterier:

  1. Du må ha vært en chatter i minimum 6 måneder
  2. Rangen din må minimum være Løytnant
  3. Du må ha oppført deg bra, uten noen alvorlige ban eller fått tilsnakk de siste 6 månedene
  4. Du må ha fullført de 5 standard chatquestene /syng, /rop, /hviske, /sove og /kjærlig

Hvis du oppfyller kriteriene som nevnt over, er det fremdeles en ting til du må gjøre. For å bli en styrmann må du ta og bestå styrmannseksamen

Hvis du ønsker å bli en styrmann, men ikke oppfyller kriteriene ennå, kan du ta tiden fram til det og forberede deg slik at du består styrmannseksamen. Dess mer du vet, dess mer er du i stand til å hjelpe andre med.

Da kan du joine styrmannsteamet og hjelpe til med å gjøre chatten til et morsomt og vennlig sted å være! Hold et øye med Broen for muligheten til å ta eksamen!