Glemt Passordet?

Har du glemt noe?

Alle glemmer noen ganger, og et passord er intet unntak.

Hvis det har skjedd deg, kan du bare taste inn ditt login eller chattnavn nedenfor og vi vil lete gjennom databasen for å finne passordet ditt.

Hvis du fremdeles har problemer, kan du logge på chatten som en gjest og finne en styrmann. De kan kanskje hjelpe deg.

Hvis du ikke finner en styrmann eller kan logge på chatten, kan du trykke på supportknappen øverst for å åpne supporten hvor du kan stille et nytt spørsmål.


Lag et minneverdig passorcd som også er sikkert kan være en utfordring i seg selv. Ved å følge disse tipsene og forslagene skal du være i stand til å lage et minneverdig passord som det er mindre sjanse for å glemme:

1. Bruk en frase: i stedet for et ord alene, bruk en kombinasjon av ord som er enkelt å huske, som f.eks. JegLikerÅDraPåTur er bedre og enklere å huske enn Tur123.

2. Bruk mnemonic, som f.eks. etodeb, som er forbokstaven i frasen en tur om dagen er bra.,

3. Miks tegn sammen: for å lage et stekere passord kan du f.eks. skrive det som Pa$$0rd123!

4. Gjør passordet personlig med mening - f.eks. hvis du har en favorittfarge, en minneverdig dato eller en hobby - som f.eks. BlåGitarist1990.

5. Unngå enkle erstatninger: mange mennesker velger å erstatte enkelte ord med lignende nummer og symbol, f.eks. 3 for E og @ for a. Prøv å bruke mindre slike ting for å gjøre passordene mer egne.

6. Utnytt tastaturmønster: Lag et minneverdig passord bruke å bruke forskjellige mønster på tastaturet, som f.eks. Qazwsx123.

7. Bruk en minneverdig historie: lag et passord basert på en hendelse i livet ditt, eller bruk elementer fra den historien til å lage ditt eget passord, som f.eks. KattenMinFaltIBassenget2010.

8. Oppdater ofte: å endre passordet ditt med jevne mellomrom kan hjelpe deg å huske bedre på det, i tillegg til å øke sikkerheten. Bare sørg for å unngå å gjenbruke gamle passord eller gjøre mindre modifiseringer på de nåværende passordene.

Husk at et sterkt og minneverdig passord er essensielt for å beskytte din konto og personlig informasjon. Ved å bruke disse tipsene og ideene, kan du lage et passord som ikke bare er sikkert, men som det også er mindre sjanse for å glemme.