Broen

Valentine <3

11/02/2021 18:30 Skrevet av Kranglefanten2

En ekte Valentines helg!

Det flyr et hjerte som man kan fanges i et tilfeldig rom!

denne kan fanges og man får en liten  kjærlighetsgave!

man får også et hjerte ved sitt nick på nicklisten :) 

(så lenge eventet er i gang)

 

Happy Valentine :)

 


Flash kastehandlinger

15/01/2021 18:45 Skrevet av l.o

Hei folkens,

Da flash har blitt avviklet, har vi valgt å fjerne alle flash kastehandlinger fra chatten.

Uansett hvordan du har fått dem, vil de nå være fjernet. Da de uansett ikke vil virke mer.

/l.o


Godt nyttår!

31/12/2020 22:56 Skrevet av l.o

Hei alle sammen


Kapteinen og hans besetning ønsker dere alle en riktig så god nyttårsfeiring og et for øvrig godt nytt år!


Vennlig hilsen

Styrmennene og ChatTeam


God jul

24/12/2020 16:49 Skrevet av l.o

Hei!

Styrmennene og Chatteamet ønsker dere alle sammen en riktig god jul! 


Desember har ankommet!

02/12/2020 14:30 Skrevet av moon_dog

Hei, folkens

Kalenderen har allerede ankommet desember og jula er nå like rundt hjørnet.

I den anledning er det nå en julechatquest å finne på chatten. I julerommet er en slektning av tannfeen å oppdrive, nemlig julefeen. Ved å trykke på den forsøker du å jage den vekk, og om du klarer det, vil du bli belønnet for dette med en chatquest.

Videre er det også julepynt på chatten som du kan samle hver dag ved å klikke på. Også dette vil du få en liten overraskelse for.

Lykke til, og ha en riktig så fin juletid!

Vennlig hilsen
Chatten og besetningen


Kan du være skremmende ?

20/10/2020 12:26 Skrevet av Kranglefanten2

 

I disse Halloween tider så kan dere laste opp skumle bilder til Fotochat bilder!

 

Klarer dere å skremme oss ? 

Den skumleste av dere vinner en liten premie 

 

Dette kan gjøres frem til 5.11 (5. november)  etter dette kan vi slette FC bilde ditt hvis du ikke har byttet selv.

Ha en skremmende tid !

Mvh

Sjefstyrmann

 


Halloween!

18/10/2020 09:37 Skrevet av l.o

Uhuuu, skrekk og gru! 

Halloween har kommet til chatten, samt flaggermusa har sneket seg om bord igjen, om du klarer å jage den vekk vinner du en liten premie.
Chatten har fått et skremmende nytt tema!

Ha en fin halloween!

ScareTeam!


Hva er en styrmann?

En styrmann er en slags administrator på chatten som har som oppgave å hjelpe de nye chatterne, og holde et lite øye med at folk oppfører seg ordentlig her inne.

Den ideelle styrmann kjenner til hver eneste lille funksjon på chatten, og han/hun er ekstremt tålmodig både når det dreier seg om å hjelpe nye chattere, og hvis det skulle oppstå problemer på chatten.

Det er kun rutinerte chattere som kan bli styrmenn, og hvis du har lyst til å hjelpe andre chattere, er dette kanskje noe for deg.

Hvordan bli en styrmann?

Ønsker du å bli en styrmann på chatten?

Før du besvarer dette spørsmålet, er det noen ting du må tenke på.

Å være en styrmann er ikke en enkel rolle å ha. Den er krevende, krever mye arbeid og dedikasjon og krever at du er en del online på chatten.

  1. Som en styrmann er du chattens ambassadør. Dette betyr at chattere følger med på alt du sier og gjør. Oppfører du deg dårlig, vil det gå utover samtlige styrmenn. Ved å være hjelpsom til alle tider, uavhengig om du er på eller av vakt, viser dette hvilket flott team vi er.
  2. Styrmenn er de første chatterne de nye på chatten møter og deres viktigste oppgave er å forsikre at de nye chatterne har en god opplevelse på chatten den første gangen de er om bord.
  3. Noen chattere vil anse det som deres jobb å prøve å irritere deg. Hvis de lykkes, vinner de. Hvis de ikke lykkes, vinner alle :) Derfor er det viktig å være hjelpsom og tålmodig når nye stiller spørsmål. Som styrmann bør din oppførsel være upåklagelig på chatten til ethvert tidspunkt.

Hvis du er den typen person hvor følelsene lett tar overhånd, er sannsynligvis det å være styrmann ikke noe for deg. Du må alltid være objektiv, ALDRI ta sider i en sak, selv om når dine venner er involverte, og alltid spille djevelens advokat. Aldri tro, men vite.
Du må være i stand til å kunne holde ting konfidensielt siden både chattere og andre styrmenn kan komme til deg med problemer. Du vil dessuten være den første til å få vite om nye ting – og du må være i stand til å holde disse kortene tett til brystet ditt! Å ha tålmodigheten til en helgen er dessuten også viktig. Noen chattere tar det en stund å hjelpe og du må påse at din personlighet kan tåle slike og andre stressende situasjoner.

Du bør også spørre deg selv; er jeg en lagspiller? Dette er et veldig viktig spørsmål siden styrmannssystemet kun fungerer hvis man har lagånd. Alle ranger jobber sammen mot et felles mål.

Når alt dette er sagt, er det å være en styrmann veldig givende. Bare spør en av våre nåværende styrmenn og de vil si at det ikke er noe som slår følelsen av å kunne hjelpe en chatter eller løse et problem og motta en stor takk skal du ha.
Så... er du fortsatt interessert? Da trenger du også å oppfylle følgende kriterier:

  1. Du må ha vært en chatter i minimum 6 måneder
  2. Rangen din må minimum være Løytnant
  3. Du må ha oppført deg bra, uten noen alvorlige ban eller fått tilsnakk de siste 6 månedene
  4. Du må ha fullført de 5 standard chatquestene /syng, /rop, /hviske, /sove og /kjærlig

Hvis du oppfyller kriteriene som nevnt over, er det fremdeles en ting til du må gjøre. For å bli en styrmann må du ta og bestå styrmannseksamen

Hvis du ønsker å bli en styrmann, men ikke oppfyller kriteriene ennå, kan du ta tiden fram til det og forberede deg slik at du består styrmannseksamen. Dess mer du vet, dess mer er du i stand til å hjelpe andre med.

Da kan du joine styrmannsteamet og hjelpe til med å gjøre chatten til et morsomt og vennlig sted å være! Hold et øye med Broen for muligheten til å ta eksamen!