Broen

God Jul !

01/12/2021 09:17 Skrevet av Kranglefanten2

Julen har ankommet Chatten og med dette ønsker vi alle en fin førjuls tid :)

Med dette så kommer det en del spennende ting:

Skal samle 1 ting på chatten vær dag, og da vil få en liten morsom handling av dette!

Forandring fra andre år så har det kommet en ny liten ting, inne på "min side" så har det kommet  en knapp med "mitt Juletre" og der kan man henge opp den pynten man har plukket vær dag på juletreet så har man et eget lite tre :)

 

God jul fra alle oss :)

 


Den Svenske chatten er nå åpen

01/09/2021 17:50 Skrevet av l.o

Hej!

Vi har den stora glädjen att annonsera att den svenska chatten öppnar igen efter många år utan besättning.

Adressen till oss är: se.lycoschat.com

Vi ser fram emot att se er.

Mvh

ChatTeam


E-post

04/08/2021 15:53 Skrevet av l.o

Hei folkens

Det har vært noe trøbbel med levering av e-post for validering av nye nick og glemt passord på chatten, dette skal nå være fikset og alle mails burde komme frem igjen.

Vennlig hilsen
ChatTeam


22. juli

15/07/2021 07:22 Skrevet av moon_dog

Hei

10 år har gått siden terroren på Utøya i 2011.

Rådhusklokkene i Oslo vil i den anledning 22. juli kl 19 slå 77 slag i 77 sekunder til minne om ofrene for denne terroren.

Vi tenkte å ha noe lignende på chatten. Fra 22. juli kl 19 vil det bli holdt stillhet i 77 sekunder for å minnes ofrene.

moon_dog
Rormann


Landgangen heter nå Gangveien

08/06/2021 13:43 Skrevet av l.o

Hei, folkens

Landgangen har nå byttet navn til Gangveien da det er "Gangveien" som blir mest brukt her i Norge.

Vennlig hilsen
ChatTeam


Vedrørende chattpakker

14/05/2021 19:59 Skrevet av l.o

Hei

Man kan kjøpe chattpakker igjen

Vennlig hilsen
ChatTeam


Vi har flyttet!

10/05/2021 09:57 Skrevet av l.o

Kjære alle sammen,

Vi har nå flyttet til nye servere, vi kan oppleve litt høye bølger, men det burde roe seg etter hvert.

Opplever du problemer kontakt en styrmann

Takk for tålmodigheten

Vennlig hilsen
ChatTeam


Hva er en styrmann?

En styrmann er en slags administrator på chatten som har som oppgave å hjelpe de nye chatterne, og holde et lite øye med at folk oppfører seg ordentlig her inne.

Den ideelle styrmann kjenner til hver eneste lille funksjon på chatten, og han/hun er ekstremt tålmodig både når det dreier seg om å hjelpe nye chattere, og hvis det skulle oppstå problemer på chatten.

Det er kun rutinerte chattere som kan bli styrmenn, og hvis du har lyst til å hjelpe andre chattere, er dette kanskje noe for deg.

Hvordan bli en styrmann?

Ønsker du å bli en styrmann på chatten?

Før du besvarer dette spørsmålet, er det noen ting du må tenke på.

Å være en styrmann er ikke en enkel rolle å ha. Den er krevende, krever mye arbeid og dedikasjon og krever at du er en del online på chatten.

  1. Som en styrmann er du chattens ambassadør. Dette betyr at chattere følger med på alt du sier og gjør. Oppfører du deg dårlig, vil det gå utover samtlige styrmenn. Ved å være hjelpsom til alle tider, uavhengig om du er på eller av vakt, viser dette hvilket flott team vi er.
  2. Styrmenn er de første chatterne de nye på chatten møter og deres viktigste oppgave er å forsikre at de nye chatterne har en god opplevelse på chatten den første gangen de er om bord.
  3. Noen chattere vil anse det som deres jobb å prøve å irritere deg. Hvis de lykkes, vinner de. Hvis de ikke lykkes, vinner alle :) Derfor er det viktig å være hjelpsom og tålmodig når nye stiller spørsmål. Som styrmann bør din oppførsel være upåklagelig på chatten til ethvert tidspunkt.

Hvis du er den typen person hvor følelsene lett tar overhånd, er sannsynligvis det å være styrmann ikke noe for deg. Du må alltid være objektiv, ALDRI ta sider i en sak, selv om når dine venner er involverte, og alltid spille djevelens advokat. Aldri tro, men vite.
Du må være i stand til å kunne holde ting konfidensielt siden både chattere og andre styrmenn kan komme til deg med problemer. Du vil dessuten være den første til å få vite om nye ting – og du må være i stand til å holde disse kortene tett til brystet ditt! Å ha tålmodigheten til en helgen er dessuten også viktig. Noen chattere tar det en stund å hjelpe og du må påse at din personlighet kan tåle slike og andre stressende situasjoner.

Du bør også spørre deg selv; er jeg en lagspiller? Dette er et veldig viktig spørsmål siden styrmannssystemet kun fungerer hvis man har lagånd. Alle ranger jobber sammen mot et felles mål.

Når alt dette er sagt, er det å være en styrmann veldig givende. Bare spør en av våre nåværende styrmenn og de vil si at det ikke er noe som slår følelsen av å kunne hjelpe en chatter eller løse et problem og motta en stor takk skal du ha.
Så... er du fortsatt interessert? Da trenger du også å oppfylle følgende kriterier:

  1. Du må ha vært en chatter i minimum 6 måneder
  2. Rangen din må minimum være Løytnant
  3. Du må ha oppført deg bra, uten noen alvorlige ban eller fått tilsnakk de siste 6 månedene
  4. Du må ha fullført de 5 standard chatquestene /syng, /rop, /hviske, /sove og /kjærlig

Hvis du oppfyller kriteriene som nevnt over, er det fremdeles en ting til du må gjøre. For å bli en styrmann må du ta og bestå styrmannseksamen

Hvis du ønsker å bli en styrmann, men ikke oppfyller kriteriene ennå, kan du ta tiden fram til det og forberede deg slik at du består styrmannseksamen. Dess mer du vet, dess mer er du i stand til å hjelpe andre med.

Da kan du joine styrmannsteamet og hjelpe til med å gjøre chatten til et morsomt og vennlig sted å være! Hold et øye med Broen for muligheten til å ta eksamen!